Παρουσίαση βιβλίου, με τίτλο «το μανιφέστο της δύναμης» από τον Άκη Αγγελάκη!

Αυτό το Σάββατο, στις 19 Ιανουαρίου, ένας από τους πιο επιδραστικούς Συμβούλους Προσωπικής και Επαγγελματικής Επιτυχίας στην Ελλάδα, κος Άκης Αγγελάκης, που στάθηκε πηγή έμπνευσης και εξέλιξης στην προσωπική και επαγγελματική μου πορεία, πρόκειται να παρουσιάσει το 32ο του βιβλίο, με τίτλο «Το μανιφέστο της δύναμης».

Στο βιβλίο αυτό, ο αγαπητός δάσκαλος συμπυκνώνει όλα όσα θα έλεγε αν ήταν να κάνει την τελευταία του ομιλία, έπειτα από 35 χρόνια ομιλιών! Συμπυκνώνει δηλαδή το απόσταγμα εμπειρίας και σοφίας, έπειτα από μια μεγάλη διαδρομή στο χώρο των πωλήσεων, της συμβουλευτικής και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το βιβλίο πραγματεύεται όσα σημαντικά θα συμβούλευε ένας γονιός το παιδί του, καθώς επίσης και τη Δύναμη, που χρειάζεται να χτίσει κανείς για να μπορεί να αντιμετωπίζει και να ξεπερνά εμπόδια, προβλήματα και δυσκολίες, προκειμένου να εξελίσσεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Αν είστε ανοιχτοί στην εξέλιξη και χρειάζεστε κάποια ερεθίσματα προσωπικής ή επαγγελματικής ώθησης, αξίζει να παραβρεθείτε στην παρουσίαση του βιβλίου τού ειδικού στο Business and Life Training, κου Άκη Αγγελάκη.

Η παρουσίαση του βιβλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19/01/2019, ώρες 18:00 – 20:00, στο ξενοδοχείο Κάραβελ, στην αίθουσα Μακεδονία, πρόκειται να γίνει με πιο ζωντανό τρόπο απ’ ό,τι συνηθίζεται, παραπέμποντας περισσότερο σε ένα ευχάριστο σεμινάριο, στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν πραγματικά όμορφα και παρακινητικά slider!

Η παρακολούθηση της παρουσίασης είναι δωρεάν, ενώ στο τέλος αυτής, πρόκειται να μοιραστούν μικρά δωράκια από χορηγούς.

Μιχάλης Σαμαράς

Φυσικοθεραπευτής

Σαμαράς Μιχάλης
Φυσικοθεραπευτής

Κλείστε ραντεβού ή εκδηλώστε ενδιαφέρον για επικοινωνία

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ