Φυσικοθεραπεία κατ΄ οίκον

Η Physionow παρέχει υπηρεσίες κατ' οίκον φυσικοθεραπείας, που σας εξασφαλίζουν κλινική φροντίδα υψηλών προδιαγραφών. Οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας προσαρμόζονται σε καθεμία πάθηση εξατομικευμένα, ανάλογα με το ιστορικό του ασθενούς και τις ιδιαίτερες ανάγκες θεραπείας που μπορεί να υπάρχουν, συνδυάζοντας εκείνες τις τεχνικές και τον εξοπλισμό, που επιτρέπουν αποτελεσματική παρέμβαση στην πάσχουσα περιοχή και άμεση αποθεραπεία.

Καλωσήλθατε στη Physionow

Η physionow παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κλινικής φυσικοθεραπείας κατ' οίκον, εξασφαλίζοντας ένα θεραπευτικό περιβάλλον παρόμοιο με αυτό του ιατρείου. Στόχος μας είναι η άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση του ασθενή στον δικό του χώρο, με υψηλή θεραπευτική φροντίδα και υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μηχανήματα και λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας.


Μιχάλης Σαμαράς

Φυσικοθεραπευτής

Ρωτήστε το Φυσικοθεραπευτή

Αντιμετωπιστε αποτελεσματικα πονους & τραυματισμους

Εξειδίκευση Physionow

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή με διαφορετική προσέγγιση.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το δικό σας πρόβλημα και τις δυνατότητες που δίνει η Physionow για την επίλυσή του. Οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας της physionow είναι πιστοποιημένες και καλύπτονται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Τελευταία Νέα

Φεβρουάριος 27, 2020

Πώς να προστατευτούμε από τον Κορονοϊό

Βασικά μέτρα προφύλαξης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Φεβρουάριος 5, 2020

Η φυσικοθεραπεία στο πλευρό των μαχητών καρκίνου!

[…]
Οκτώβριος 3, 2019

Η ακάνθα πτέρνας και η τενοντίτιδα ώμου θεραπεύονται με shockwave

Σεπτέμβριος 16, 2019

Πόνος μέσης

[…]

Κλείστε ραντεβού ή εκδηλώστε ενδιαφέρον για επικοινωνία