Ποιοί είμαστε

Μιχάλης Σαμαράς, Φυσικοθεραπεία κατ' οικον

Μιχάλης Σαμαράς

Φυσικοθεραπευτής

O Μιχάλης Σαμαράς είναι πιστοποιημένος πτυχιούχος φυσικοθεραπείας από το ΤΕΙ Αθήνας, με ευρεία νοσοκομειακή και κατ’ οίκον εμπειρία.

Έχει εργαστεί σε μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, έχοντας αναλάβει πληθώρα περιστατικών που καλύπτουν όλο το φάσμα των παθήσεων, ενώ εξειδικεύεται στις αθλητικές κακώσεις.

Δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συνεχή επιστημονική κατάρτιση, αλλά και  στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, διατηρώντας πολύχρονη συνεργασία με δίκτυο επιστημονικών και εταιρικών συνεργατών.

Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία, τη συνεχή κατάρτιση και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, στοχεύει πρωτίστως στην αμεσότερη και πιο αποτελεσματική αποκατάσταση και αποθεραπεία.

Φέρνουμε σπίτι σας το πιο σύγχρονο Φυσικοθεραπευτήριο

Πρώτη Επίσκεψη Δωρεάν

Ραντεβού κλείνονται από Δευτέρα έως Κυριακή,
με την πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη να παρέχεται δωρεάν!

Η Physionow παρέχει ολοκληρωμένες κατ’ οίκον υπηρεσίες κλινικής φυσικοθεραπείας, εξασφαλίζοντας ένα θεραπευτικό περιβάλλον παρόμοιο με αυτό του ιατρείου.
Στόχος μας είναι η άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση του ασθενή στον δικό του χώρο, με υψηλή θεραπευτική φροντίδα και υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μηχανήματα και λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας.
Οι υπηρεσίες φυσικοθεραπείας της Physionow είναι πιστοποιημένες και καλύπτονται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, οι συνεδρίες παρέχονται σε ένα κόστος που είναι αρκούντως προσιτό σε όλους τους ασθενείς.

Επίσκεψη στο Σπίτι ή σε Φυσικοθεραπευτήριο

Aπολαύσετε τα πλεονεκτήματα της μιας ή της άλλης επιλογής!

Η Physionow  σας δίνει τη δυνατότητα, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού,
να εξεταστείτε δωρεάν στο σπίτι σας ή σε φυσικοθεραπευτήριο.

Κατεβάστε τα Φυλλάδια της Physionow

Συνεργάτες της Physionow

Το δίκτυο των συνεργατών μας.

Σταμάτης Ευσταθίου

Ειδικός Παθολόγος MD MSc PhD


Ο Σταμάτης Ευσταθίου γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1988 από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων και το 1994 από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και πήρε την ειδικότητα της Παθολογίας στην Γ΄ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.
περισσότερα

Μαρία Σαμαρά

Προϊόντα για την υγεία και την άθληση


Η εταιρεία FitHealth απαρτίζεται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο των οργάνων γυμναστικής με καταστήματα λιανικής από το 1981. Από το 1995 κατέχει ξεχωριστή θέση και στο χώρο της αποκατάστασης των Α.Μ.Ε.Α. αντιπροσωπεύοντας
περισσότερα

Target Sport Club

Sport Club


Ο Vizantinos TARGET SPORT CLUB απέκτησε ”σπίτι” και στο Κλειστό κολυμβητήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Ο.Α.Κ.Α.
Ο στόχος του εγχειρήματος είναι μέσω των προπονήσεων …
περισσότερα

Σίσσυ Τσαντήλα

Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

6931829092 - 2102848077


Η Σίσσυ Τσαντήλα είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Επίσης, κατέχει τον τίτλο της Ψυχοθεραπεύτριας μετά την τετραετή εκπαίδευση της στην Ελληνική Εταιρία Υπαρξιακής Ψυχολογίας, «Γίγνεσθαι».
Περισσότερα

Μάκης Λένης

Καθ. Φυσικής Αγωγής-Personal Trainer


Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, τον κλασσικό …
περισσότερα

Δρ. Στεφανία Α. Γκρους

Οδοντίατρος


Η Δρ. Στεφανία Α. Γκρους είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής πανεπιστημίου Semmelweis, Βουδαπέστη, Ουγγαρία (2011).
Είναι απόφοιτος του διετούς μεταπτυχιακού προγράμματος του τμήματος εξειδίκευσης στην Αισθητική Οδοντιατρική του Πανεπιστημίου TUFTS Βοστώνης, Η.Π.Α. (2013)
περισσότερα

Κλείστε ραντεβού ή εκδηλώστε ενδιαφέρον για επικοινωνία